вівторок, 6 грудня 2022 р.

Військово-спортивне свято «Ну-мо, хлопці!»

      Особливою подією для учнів ліцею є військово-спортивне свято «Ну-мо, хлопці!», присвячене Дню Збройних Сил України.  

      Сьогодні, 6 грудня, у спортивному залі ліцею відбувся традиційний конкурс мужніх, витривалих, стійких юнаків, майбутніх захисників України.

     З вітальним словом до присутніх звернулася директор ліцею Спільна Н.П. і відзначила, що цьогоріч свято актуальне як ніколи, адже українські воїни щодня захищають нашу землю від російських окупантів.  ЗСУ — це меч і щит України, наша опора і захист. Найкращі сини і дочки України борються в Збройних Силах за незалежність і свободу своєї Батьківщини. 

   Під час проведення військово-спортивного свята хлопці демонстрували свою силу і спритність  у конкурсах:

-  підтягування на перекладині,

-   човниковий біг 4х9 м,

-  подолання смуги перешкод із зброєю,

-  згинання і розгинання рук в упорі лежачи.

      Переможцями змаганнь у загальному заліку стали юнаки 1 ЕРЗ групи. Друге і третє місця посіли відповідно учні 11 ТМС  і 34 ЕРЗ груп.

      Усі присутні в залі переконалися в тому, що молодь ліцею гідно продовжуватимуть найкращі традиції захисників батьківської землі, підвищуватимуть бойову та професійну майстерність, зміцнюватимуть обороноздатність країни. Адже це саме ті люди, які стануть на сторожі нашого спокою та мирного неба над головою.

    Свято організували і провели - викладач предмету «Захист України» Мирошник М.В., викладач фізичної культури Артюх О.І., керівник фізичного виховання ліцею Гусєв В.Л.

Разом до перемоги!







Немає коментарів:

Дописати коментар