середу, 11 грудня 2019 р.

Чемпіонат ліцею з настільного тенісу серед юнаків ДНЗ "Решетилівський професійний аграрний ліцей імені І.Г.Боровенського"


       11 грудня 2019 року у спортивному залі ДНЗ «Решетилівський професійний аграрний ліцей імені І.Г.Боровенського» відбувся чемпіонат ліцею з настільного тенісу серед юнаків. Участь у змаганнях взяли 16 юнаків. Для кращої організації змагань юнаки, згідно жеребкування, були розподілені на дві підгрупи по 8 учасників у кожній. Змагання проводились по коловій системі. Переможці підгруп розіграли 1 місце, юні тенісисти, які зайняли в своїх підгрупах другі місця – боролися за 3 місце.

    Переможцями підгруп серед юнаків стали Долішняк Вадим (31 група) і Катренко Дмитро (34 група), другі місця – Нагорний Дмитро (11 група) і Малишевський Денис (24 група), які і розіграли призові  місця.
    В поєдинку за третє місце з рахунком 2:1  Нагорний Дмитро переміг Малишевського Дениса, а у фінальному двобої  Долішняк Вадим з  рахунком 2:0 переміг Катренка Дмитра і став чемпіоном ліцею 2019 року з настільного тенісу.

   Вітаємо переможців, призерів і учасників змагання і зичимо подальших успіхів у житті і спорті.
    Змагання організували і провели викладач фізичної культури Артюх О.І. і керівник фізичного виховання ліцею Гусєв В.Л.



Немає коментарів:

Дописати коментар