пʼятницю, 6 грудня 2019 р.

Обласна Спартакіада допризовної молоді учнів професійних (професійно-технічних) закладів освіти


5 грудня 2019 року на спортивній базі Полтавського професійного ліцею транспорту відбулася щорічна обласна Спартакіада допризовної молоді учнів професійно-технічних закладів освіти до Дня Збройних Сил України, в якій взяли участь і учні ДНЗ «Решетилівський професійний аграрний ліцей імені І.Г.Боровенського». Основними завданнями обласної Спартакіади були пропаганда фізичної культури та спорту і підготовка молоді до служби у Збройних Силах України.

Програма змагань передбачала такі види: підтягування на перекладині, стрільба з пневматичної зброї, стрибки у довжину з місця і розбирання та складання автомата.

Наші юнаки Горбань Анатолій, Колосов Ярослав, Статнік Максим, Курилко Сергій продемонстрували високі спортивні результати і хорошу готовність до служби в ЗСУ, виборовши загальнокомандне ПЕРШЕ місце, випередивши ровесників з Кременчуцького ВПУ №7, які зайняли друге загальнокомандне місце, на 7 очок.

Колосов Ярослав став чемпіоном Спартакіади з розбирання та складання автомата Калашникова в особистому заліку. В підтягуванні на перекладині друге місце здобув Статнік Максим. В стрільбі з пневматичної зброї третє місце виборов Курилко Сергій. Третім у стрибках у довжину був Горбань Анатолій.



Успіх команди забезпечили: викладач предмету «Захист Вітчизни» і фізичної культури Мирошник М.В., викладач фізичної культури Артюх О.І. і керівник фізичного виховання ліцею Гусєв В.Л.

Педагогічний і учнівський колективи ліцею вітають юнаків з перемогою і впевнені, що в нашому навчальному закладі зростають надійні захисники України.

Немає коментарів:

Дописати коментар