неділю, 9 лютого 2020 р.

Чемпіонат товариства "Колос" з волейболу


    8 лютого 2020 року в спортивному комплексі ДНЗ «Решетилівський професійний аграрний ліцей імені І.Г.Боровенського» проходили зональні змагання чемпіонату товариства «Колос»  з волейболу. Участь у змаганнях взяли волейболісти Хорольського, В-Багачанського, Полтавського і Решетилівського районів. Змагання проходили по коловій системі. За жеребом в першому поєдинку волейболісти В-Багачанського району з рахунком 2-1 перемогли суперників з Хорольщини, а полтавці решетилян – 2-0. У другому турі команда Решетилівщини програла волейболістам з В-Багачки – 1-2, а полтавські спортсмени з рахунком 2-0 перемогли волейбольну команду Хорольщини. То ж у заключному турі команди вирішували право виходу у наступне коло змагань. Команда В-Багачанського району з рахунком 2-1 перемогла волейболістів Полтавського району і зайняла перше місце, полтавці – другі. У вирішальному матчі за останню путівку до наступного раунду змагань боролися волейболісти Решетилівського і Хорольського районів. 2-0 на користь решетилян і право подальшої участі у змаганнях – так завершився вирішальний матч.
     За команду Решетилівського району брав участь учень 2 курсу ДНЗ «Решетилівський професійний аграрний ліцей імені І.Г.Боровенського» Пінчук Владислав, який показавши свої вміння і навики, допоміг команді зайняти ІІІ місце.
   Вітаємо Владислава і всю команду Решетилівського району з виходом до наступного етапу змагань і зичимо подальших успіхів.




Немає коментарів:

Дописати коментар